Rostlagning 

Börjar lacken flagna, Har underredet börjat rosta? Processen med rostande bilar börjar sakta men när skyddet väl inte står emot väder och fukt kan processen ta fart.

Det svenska klimatet sliter på våra bilar lite fortare än andra länder längre söderut i Europa. Lägg dessutom till att vissa vägavsnitt saltas så snabbas rostningsprocessen på ytterligare lite till.

En liten bubbla i lacken eller en rödbrun strimma längs hjulhusen kan vara ett tecken på att rosten börjar äta upp metallen. Stannar rosten vid en enstaka bubbla är det något som ägaren själv kan ta tag i om denne är tekniskt kunnig. Detta är ytlig rost som går bearbeta bort. Men är det en rostskada som är större än så och dessutom inte har behandlats sen den uppkommit, är det dags att tag i problemet. Annars finns risken att bilen rostar fort.

Sedan 1988 har vi arbetat med att svetsa och laga rost på bilar och dessutom utföra underedsbehandling. Vi skyddar bilens underrede, speciellt de bärande delarna där vi noggrannt inspekterar skicket. 

Kontakta oss

Behöver få din bil servad eller reparerad? Välkommen att kontakta oss.

 08-88 19 64

Kontakta oss


Bredängsvägen 235, 127 32, Skärholmen


svenska.avgasror@gmail.com


mån - fre: 08:00 - 17:00

lunchstängt: 12:00 - 12:45

Svenska Avgasrör i Bredäng AB