Service i vår bilverkstad

Vi utför den årliga servicen på din bil. Vi inspekterar skicket och upplyser dig om bilens skick, så att du är medveten om hur din bil mår.

Det bästa sättet att förlänga din bils livslängd är genom byte av motorolja och oljefilter. Motoroljans syfte är att smörja motorn och förhindra motorslitage. En annan viktig faktor är att ny motorolja bidrar till att rena motorn.

Av de anledningarna är det väldigt viktigt att du byter motoroljan på din bil regelbundet. Oljebytet bör du utföra minst en gång om året eller per cirka 1000 mil, intervallet i mil beror på bilmodell. Är oljenivån för låg ökar friktionen, vilket bidrar till att värmen ökar och i sin tur kan bilen råka ut för ett motorhaveri. Kör man för länge med gammal motorolja samlas mer och mer metallpartiklar och förbränningsrester från bränslet, vilket sliter ännu mer på motorn.

Oljan töms genom att skruva ur en oljeplugg, den byts i sin tur ut och den gamla motoroljan samlas i en specialbehållare. Samtidigt byts oljefiltret ut. Oljebytet är ett lätt, men väldigt viktigt jobb och tar cirka 15-30 minuter. Välkommen till oss på Svenska Avgasrör, vi hjälper dig med servicen.

Kontakta oss

Behöver få din bil servad eller reparerad? Välkommen att kontakta oss.

 08-88 19 64

Kontakta oss


Bredängsvägen 235, 127 32, Skärholmen


svenska.avgasror@gmail.com


mån - fre: 08:00 - 17:00

lunchstängt: 12:00 - 12:45

Svenska Avgasrör i Bredäng AB